9/14/2009

EN DIRECTE...


Recordam amb certa nostàlgia aquells "garitos" que sorgiren principalment a Palma i que apostaven per la música en viu. Tot i que avui en dia ha crescut l'interés per fomentar concerts, a hores d'ara es considera un luxe poder escoltar una banda en directe. La màgia d'un concert no es troba per enlloc i és per això que continuarem apostant pel nostre espai anomenat En Directe...

Més de trenta concerts damunt les espatles en dos anys expliquen la nostra devoció per les bandes. Grups com Wonderbrass, Dinamo, Anegats, Son Dos, Malherba, Mucho Mejor, Adhoc, Es Reboster, Skalissai, Aspencat, Pirates Pirats, Alma Sonora, La Voz de los Nadie, entre d'altres són prova del nostre interés en oferir música en viu.

Tots els estils hi tenen cabuda, i és per això que, una vegada acabat el concert al Colomer sona l'estil de músico proposat per el grup; tot això, amb la intenció de mantenir una certa coherència amb entre la banda i la música dels dj i, d'aquesta manera, fer vespres temàtics. Comptam amb un escenari ben treballat i estudiat, amb quatre grans alteveus i una magnífica insonorificació. Així dóna gust poder oferir aquests mitjans als artistes, perquè es trobin a gust i puguin donar el màxim tocant la seva música.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada