9/14/2009

KAFEKULTURA


Hi ha diferents accepcions que defineixen el terme Cultura. N'hi ha una que afirma que és el conjunt de totes les formes i expressions d'una societat determinada. Es tracta d'un complex que abasta coneixements, idees, art, moral, dret, tradicions i diverses aptituds que adquireix una persona quan pertanyen a qualque una.

Així idò, aqueix concepte és molt ampli, i per tant molt obert. Consideram cultura, a una projecció cinematogràfica, a un monòleg, a un recital de poesia, a una exposició, a una dança, una xerrada, una glossada i un llarg etcètera...

D'aqueixa manera, aqueix espai, l'anomenat KafeKultura, pretén fomentar un poc la cultura des d'un ampli ventall de possibilitats, com ja hem mencionat anteriorment. És el més difícil de treballar i on ho és també trobar gent a col·loborar amb nosaltres. És només qüestió de temps, perquè la gent, poc a poc, es va animant a col·laborar i a participar. En tot cas, volem fer avinent que en el Colomer, com hem dit sempre, oferim un local i tota una sèrie d'estris per a qui l'hi interessi fer-hi activitatrs culturals. Es Colomer se sent útil promocionant els nous talents. I recordau, la Vila és rica en artistes molt vàlids i ens convé ajudar-los i promocionar-los.

1 comentari: