10/24/2009

DON'T STOP


De la ma del reconegut dj Gabor i amb la col·laboració dels djs residents A-Buzzer i Monitor, es posa en marxa aquest nou projecte al Colomer: DON'T STOP.
De primeres, i observant l'acceptació que pugui tenir aquest nou concepte, serà un divendres de cada més quan es durà a terme aquesta festa de caire electrònic i que incideix més en el minimal, techno, que no pas el COLOMER'S HOUSE PROJECT.
Que millor que deixar enrera l'estrés de la setmana per no aturar de ballar aquest divendres...t'hi esperam!!!.



5 comentaris:

  1. Molt bona música, però faltava ambient!!!. Esperem que la pròxima tengui més èxit!!!

    ResponElimina
  2. Falta molta actualització! o es que no es fa res?

    ResponElimina
  3. Es la millor música q es pot escoltar pels voltants ara mateix, perque no es promociona una mica més, fent-ho algun dissapte amb algun tipo de "ganxo" per atreure una mica de gent? una vegada aconseguit que molta gent sapiga que es aquesta festa, vindra més gent. ja que als voltants del poble no es posa aquest tipus de musica enlloc!!!

    ResponElimina
  4. saoc el d'abans... crec q un bon dia per fer festa amb aquest tipus de musica seria pel pont de principi desembre!!!

    ResponElimina
  5. au idò dir-te que pel pont està difícil, ja que es va acordar fer la pròxima dia onze de desembre. Gràcies pels comentaris, ajuden a fer millor les coses. En principi, aquesta festa estava programada per un divendres al mes, `ja que els dissabtes hi ha molta compatència amb aquesta música, però ho podem estudiar. Una abraçada

    ResponElimina