12/03/2009

Novetats al COLOMER!!!

Bones colomets/es,

Volem informar-vos de les novetats que proposam al Colomer que ja estan en marxa, i d'altres que aviat hi estaran:

  • Els combinats, entre setmana i els capvespres dels divendres, dels dissabtes i dels diumenges costen 4 euros, per tant un euro més barats que abans.
  • Ja tenim "banderilles" de llom de porc i de pollastre. Apostam per en Tomeu Quely per acompanyar.
  • Tenint en compte, l'enquesta referent a les activitats que proposàvem per Nadal, podem dir que la "gala de tarde" (la més votada), ja té data; el 6 de desembre. Per animar-lo de prest, feim arròs brut per 5 euros la forqueta amb el beures inclòs. La segona proposta més votada, el monòleg el durem a terme el pròxim 19 de desembre. Hi haurà "Bingo" el 8 i 25 de desembre. Aviat, penjarem el cartell de desembre.
  • Dilluns, dia 7 de desembre, en motiu del pont de la Constitució, estarà obert a partir de les 15:00.

Les propostes que abaix descriurem encara estan en projecte:

  • Es serviran combinats denominats, minis o cubalitros (triau l'accepció que més us agradi) en porrons, i el seu preu seran bastant més "barato". Els porrons seran benvinguts per als més ases.
  • A la web, aviat sortiran les propostes que fan els nostres clients per escrit i a la nostra bústia, per així contestar-les des d'aquí. Recordau que quan acabam un bloc, es sortejarà un detall a un dels participants. La bústia és molt important, ja que és la manera idònia per saber que voleu i què podem fer per vosaltres. També és una manera de saber el que feim malament. Aprofit, per convidar-vos a fer-mos saber el que tingueu en ment.

1 comentari: